Reçber Kombi Servisi

Wiki Article

Kombi servisimiz hakkında bilgi almak, merak ettiğiniz sorulara yanıt bulmak veya kombi servis ücretlerini

fifteen yillik kombi teknik servis deneyimi ile siz degerli musterilerimize hizmet ve cözüm icin buradayiz.

16 yıllık tecrübemizle cihazlarınızın arıza ve bakımlarında uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışımızla sizlere hizmet vermekteyiz.

Kış aylarında evlerimizi ısıtan kombiler, düzenli bakım ve temizlik gerektiren karmaşık sistemlerdir. 

Bosch yetkili kombi servisi personelinin bu alanda detaylı bir eğitimden geçtiğini belirtmeliyiz. Dolayısıyla en güncel teknik bilgilere sahip olabiliyorlar ve yıllık eğitimler, düzenli denetimler sayesinde belirli bir kalite conventionalında hizmet alabiliyorsunuz.

Bu açıdan da önerilen resetleme uygulamasının işe yaramadığı arıza durumlarında servis desteğinin alınmasıdır.

Bosch Dwelling Comfort and ease yetkili servisi: Bosch Home Ease and comfort personeli tarafından eğitilmiş ve teknik bilgileri güncel olan, Yıllık eğitim ve denetimler ile kalite standartları belirlenmiş, Orijinal yedek parça kullanan, Tamirat gerektiren durumlarda yetkili servisler için belirlenmiş advertımları takip eden kurumlardır. Bosch Household Comfort and ease firmasından satın almış olduğunuz ürünlerde, Bosch House Comfort firmasından tedarik edilmemiş orijinal olmayan yedek parça kullanılması durumunda oluşacak zararlardan ve emniyet risklerinden Bosch Household Consolation firması sorumlu değildir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the best YouTube encounter and our most up-to-date options. Find out more

Tüm bakımları zamanında yaptırmanız ve gerekli tüm tedbirleri almamıza rağmen doğalgaz kullanımında acil durumlar olabilmektedir. Acil durumlarda 187 Doğalgaz acil hattını arayınız. Acil durumlarda ne yapmanız gerektiği hakkında detaylı kombi servisi bilgi için tıklayınız.

Kombi basıncına bakın, basınç reçber kombi servisi 1 barın altındaysa cihaza su basın. Bu kontrol ve uygulamalardan sonra yine de peteklerinizde ısı olmuyorsa eğer servis yardımı almanız gerekir.

Kombi, boyler ve oda termostatı ile ilgili arıza durumlarında ve düzenli cihaz reçber kombi servisi bakımlarınızda Buderus teknik servis ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Buderus kombi bakımı, düzenli olarak yaptırılırsa cihazın ömrünü uzatarak konforlu ve tasarruflu bir kullanım imkanı sunmaktadır. Kombi bakımlarınızı Buderus kombi servisi ile iletişime geçerek Buderus uzmanlığıyla yaptırabilirsiniz.

Kombiniz arızalandığında, ısınma ve sıcak su gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılamakta zorlanabilirsiniz. Bu durum günlük yaşamınızı olumsuz etkiler ve belirsizlik hissi yaratır.

Yetkisiz servislerin oluşturduğu bir diğer chance ise devam eden bir garantiye sahip kombilerin yetkisiz müdahale nedeniyle garanti kapsamı dışında tutulmasıdır.

Yetkili Servisin Önemi Buderus olarak sizlerin güvenliğinizi ve konforunuzu her zaman ön planda tutmayı hedefleyerek, tüm kombi yetkili servis hizmetlerimizi Buderus ekibi tarafından eğitilmiş Buderus servis ekibimiz ile sizlere sunmaktayız. Kombi bakımı, arıza veya benzeri durumlarda, Buderus tarafından belirtilmiş Buderus kombi servisi ile iletişime geçmenizi önemle belirtmek isteriz.

Bosch Kombi Bakımında Neden Yetkili Servis kombi servisi Kullanmalısınız? Kombi çeşitleri her ne kadar en gelişmiş teknolojilerle üretiliyor olsa da performans kaybı yaşamaması için düzenli olarak kombi servisi bakımdan geçirilmelidir.

Report this wiki page